Choose language:
Pratite nas:

NOVOSTI I DOGAĐANJA

INFIGO IS at the 8th Infocom World Albania conference

Infigo IS will be sponsoring the 8th Infocom World Albania conference “The Leading Path to Innovation”. Mr.Davor Marić, M.Eng, MBA, Infigo’s Business Development Leader, will be holding the presentation “Grow your business with big data driven CRM“.

Više Konferencije

FRAUD PREVENTION IN FINANCIAL INSTITUTIONS

S ponosom objavljujemo da je INFIGO IS postao brončani sponzor konferencije koja se bavi prevencijom prijevara u financijskim institucijama, i koja će se održati u Beču 2. i 3. veljače, 2017.

Više Aktualnosti

Thales e-Security cryptography solutions

On May, 12th 2016, INFIGO IS and Thales e-Security are organizing a half day seminar on enterprise cryptography and data protection solutions. The seminar will introduce Thales e-Security, a leading global provider of data protection solutions to Albanian market as well as Infigo IS as a local partner.

Više Konferencije

INFIGO IS at SANSFIRE 2016 event in Washington, DC

SANSFIRE is information security training in Washington DC from SANS Institute, the global leader in information security training. At SANSFIRE 2016, June 11-18, SANS offers hands-on, immersion-style security training courses taught by real-world practitioners. It’s the biggest SANS’s event with more than 1300 participants all over the world. The event offers the greatest opportunity to meet ISC handlers from around the world.

Više Aktualnosti

INFIGO IS at FSec 2016 in Varaždin

FSec is the biggest, vendor neutral technical information security symposium in Croatia. It takes place in Croatian National Theatre Varaždin, Croatia, 14th—15th September 2016. It is the conference where professionals meet on neutral ground and exchange ideas and knowledge, and discuss current topics, trends and problems in the broad topic of information security.

Više Konferencije

Project Wonderland - "Nosivi sustav proširene stvarnosti u vanjskom prostoru za obogaćivanje turističkih sadržaja“

INFIGO IS u partnerstvu s Međimurskim veleučilištem u Čakovcu potpisao je 17. listopada 2014. godine ugovor o financiranju znanstvenog projekta pod nazivom „Nosivi sustav proširene stvarnosti u vanjskom prostoru za obogaćivanje turističkih sadržaja“, skraćenog naziva "Project Wonderland". Projekt je financiran u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“ od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a unutar Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013.

Više Aktualnosti

INFIGO MEETUP 2016 – Infosec and Big Data challenges

3. studenog 2016. godine, u zagrebačkom hotelu Double Tree, INFIGO IS organizira jednodnevnu konferenciju pod nazivom “INFIGO MEETUP 2016 – Infosec and Big Data challenges.” Cilj konferencije je tržištu predstaviti novitete u svojem poslovnom djelovanju na području informacijske sigurnosti, ali u drugim područjima u kojima je INFIGO IS realizirao zanimljive projekte i ostvario zapažene rezultate.

Više Konferencije

INFOSEK 2014. u Novoj Gorici

Od 19. do 21. studenog 2014., u Novoj Gorici u Sloveniji održati će se dvanaesta po redu INFOSEK konferencija posvećena najnovijim izazovima i trendovima u području informacijske sigurnosti. U sklopu konferencije održati će se i posebna sekcija predavanja posvećena isključivo IT i Security rukovoditeljima, pod nazivom “CIO FORUM”. INFIGO IS će na INFOSEK konferenciji prisustvovati s dva predavanja posvećena sigurnosti mobilnih aplikacija.

Više Konferencije

INFIGO IS predavanja na seminaru "Seminar on Good Practices in IT Supervision on Financial Institutions"

13. i 14. listopada, INFIGO IS sudjelovati će na seminaru pod nazivom "Good Practices in IT Supervision on Financial Institutions" u organizaciji European Banking Authority i Hrvatske narodne banke. U okviru seminara, Bojan Ždrnja i Saša Jušić, održati će dvije prezentacije sa sljedećim temama: "Fraud monitoring" i "Security of mobile banking applications".

Više Konferencije

Digital Guardian preuzeo Armor5 kompaniju

Jedan od najvećih izazova za proizvođače sustava za sprječavanje curenja poslovnih informacija (Data Lekage prevention) je kontrola nad pristupom osjetljivim informacijama putem mobilnih uređaja te pristup informacijama pohranjenim u cloudu. Digital Guardian, kao jedan od vodećih DLP alata na tržištu, prepoznao je ovaj problem te su se odlučili na unaprjeđenje svojeg rješenja kroz akviziciju Armor5 kompanije. Armor5 koristi jedinstven način kontrole pristupa korporativnim informacijama putem mobilnih uređaja, kao i poslovnih informacija pohranjenih u cloudu, koji će Digital Guardian rješenju dati dodatnu širinu i pokrivenost u području zaštite poslovnih informacija.

Više Digital Guardian

INFIGO IS na Splunk .conf konferenciji u Las Vegasu

Od 6-9. listopada u Las Vegasu održava se peta po redu godišnja Splunk Worldwide Users' konferencija. INFIGO sudjeluje na konferenciji prezentacijom INFIGO Fraud Monitoring aplikacije za detekciju i prevenciju prijevara u bankarskim sustavima. Prezentacija koju će održati Sanja Zeljković iz Erste&Steiermerkische banke Zagreb i Bojan Ždrnja, CTO INFIGA, objasnit će poslove izazove koje sveobuhvatno rješenje za nadzor prijevara mora adresirati, te tehnologiju koja je to omogućila.

Više Konferencije

INFIGO IS na konferenciji e-biz 2015

U organizaciji tvrtke Case d.o.o. u prostorima HYPO EXPO centra u Zagrebu, održat će se e-biz 2015 konferencija o elektroničkom poslovanju. Kao i svake godine, program konferencije posvećen je korištenju informacijskih tehnologija u elektroničkom poslovanju, a ove godine poseban naglasak dan je na promicanje i ubrzanje uvođenja elektroničkog poslovanja u Republici Hrvatskoj. Program konferencije započinje 30. ožujka i trajat će do 1. travnja 2015.

Više Konferencije

INFIGO IS i ALFATEC Group u Tirani

29. listopada 2014. godine, INFIGO IS u suradnji s tvrtkom Alfatec Group organizira jednodnevni seminar u Tirani na kojem će prezentirati neke od svojih usluga i proizvoda na albanskom tržištu. Seminar će se održati u hotelu Tirana International s početkom u 9.00h. Tvrtka INFIGO IS će predstaviti svoja rješenja i proizvode bazirane na Splunk programskom paketu te usluge penetracijskih testiranja.

Više Konferencije

INFIGO IS na konferenciji SmartCard 2014.

Od 29. rujna do 1.listopada 2014., INFIGO IS prisustvovao je konferenciji SmartCard 2014. koja se po petnaesti jubilarni put održala u Opatiji. SmartCard konferencija ove je godine najvećim dijelom bila posvećena različitim novitetima i aplikacijama na području mobilnih plaćanja. U sklopu konferencije, Saša Jušić, stariji konzultant za informacijsku sigurnost održao je predavanje na temu "Sigurnost aplikacija za mobilna plaćanja".

Više Konferencije