Choose language:
Pratite nas:
back

Next-Gen Endpoint Security with Carbon Black and INFIGO

19.11.2017

INFIGO IS d.o.o u suradnji s CARBON BLACK, Inc. organizira predstavljanje CARBON BLACK proizvoda, vodećih programa nove generacije za end-point zaštitu. Poludnevna konferencija održat će se 21.11.2017., u zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton u Vukovarskoj ulici 260.

U vrijeme kada svjedočimo sve većem broju cyber napada čiji su utjecaj i šteta na poslovanje sve veći, postaje jasno da tradicionalni antivirusni programi više nisu dovoljni za učinkovitu zaštitu informacijskih sustava.

Carbon Black sigurnosni proizvodi nove generacije usmjereni su upravo na detekciju i prevenciju naprednih neovlaštenih aktivnosti prije nego što oni ugroze Vaš informacijski sustav i Vaše poslovanje. Uz mogućnost detekcije i prevencije, Carbon Black proizvodi nude i napredne mogućnosti praćenja aktivnosti na poslužiteljima i radnim stanicama u stvarnom vremenu.

Upravo iz navedenog razloga, INFIGO IS organizira poludnevnu konferenciju pod nazivom „Next-Gen Endpoint Security with Carbon Black and INFIGO“, gdje će se svim posjetiteljima prezentirati napredni koncepti zaštite krajnjih točaka informacijskih sustava. Tijekom konferencije održat će se nekoliko predavanja s ciljem upoznavanja sudionika s novim načinom zašite, kako isti funkcionira i koje su prednosti za poslovanje. Uvodnu riječ ima Hrvoje Šegudović, naš Izvršni Direktor, dok će glavno predavanje održati g. Sam Linford i g. Rob Huikeshoven iz Carbon Black Inc.

Tvrtka INFIGO IS d.o.o. je u rujnu 2017. potpisala poslovnu suradnju sa CARBON BLACK te time u svoj portfelj proizvoda i usluga uvrstila i proizvode za zaštitu krajnjih korisnika ICT okoline. Carbon Black među vrhunskim je svjetskim proizvođačima sigurnosnih rješenja nove generacije, a njihov tehnološki iskorak u zaštiti krajnjih točaka ICT okoline prepoznat je od vodećih svjetskih kompanija. Za više informacija o Carbon Black proizvodima posjetite CARBON BLACK službenu web stranicu.

INFIGO IS, kao regionalni lider u domeni informacijske sigurnosti, u partnerstvu s Carbon Blackom nastavlja izgrađivati svoje kompetencije i viziju tvrtke u smjeru svoje poslovne izvrsnosti.

Vidimo se!

INFIGO TIM