Choose language:
Pratite nas:
back

INFOSEK 2014. u Novoj Gorici

10.11.2014

Od 19. do 21. studenog 2014., u Novoj Gorici u Sloveniji održati će se dvanaesta po redu INFOSEK konferencija posvećena najnovijim izazovima i trendovima u području informacijske sigurnosti. U sklopu konferencije održati će se i posebna sekcija predavanja posvećena isključivo IT i Security rukovoditeljima, pod nazivom “CIO FORUM”. INFIGO IS će na INFOSEK konferenciji prisustvovati s dva predavanja posvećena sigurnosti mobilnih aplikacija.

INFOSEK konferencija svojom tradicijom i posjećenošću zasigurno spada u jednu od vodećih konferencija posvećenih informacijskoj sigurnosti u regiji. Brojni predavači iz Slovenije, regije te inozemstva u tri dana održati će veći broj predavanja o različitim tehničkim i organizacijskim temama na području informacijske sigurnosti. Dio sadržaja konferencije posvećen je i sigurnosti mobilnih aplikacija, a u ovom dijelu i sigurnosni stručnjaci INFIGO IS doprinijeti će sa svojim prezentacijama.

Prezentacije INFIGO IS na INFOSEK 2014 konferenciji:

  • Bojan Ždrnja, INFOSEK, 20.11.2014 : Hacking mobile applications continued
  • Saša Jušić, CIO FORUM, 20.11.2014: Security of mobile payment applications

Ukoliko već niste, rezervirajte svoje mjesto na INFOSEK konferenciji. Više informacija dostupno je na sljedećim URL adresama:

http://www.cioforum.si/

http://infosek.net/