Choose language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS na konferenciji SmartCard 2014.

Od 29. rujna do 1.listopada 2014., INFIGO IS prisustvovao je konferenciji SmartCard 2014. koja se po petnaesti jubilarni put održala u Opatiji. SmartCard konferencija ove je godine najvećim dijelom bila posvećena različitim novitetima i aplikacijama na području mobilnih plaćanja. U sklopu konferencije, Saša Jušić, stariji konzultant za informacijsku sigurnost održao je predavanje na temu "Sigurnost aplikacija za mobilna plaćanja".

U organizaciji tvrtke Case d.o.o. u Opatiji je održana jubilarna petnaesta po redu međunarodna konferencija o tehnologijama, normama i primjeni čip kartica u financijskim, trgovačkim i drugim djelatnostima.

Sadržaj konferencije ove godine je najvećim dijelom bio posvećen mobilnim plaćanjima, a posebna pažnja posvećena je elektroničkim novčanicima. U okviru konferencije, Jušić Saša, stariji konzultant za informacijsku sigurnost održao je predavanje na temu "Sigurnost aplikacija za mobilna plaćanja", a tvrtka INFIGO IS primila je priznanje za kontinuirani doprinos i sudjelovanje na SmartCard konferencijama.

Više informacija o SmartCard 2014. konferenciji moguće je pronaći ovdje.