Choose language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS at DevFest Siberia 2017

26.09.2017

23. i 24.09. u Novosibirsku, održava se najveća ruska Devfest konferencija u organizaciji Google Developer grupa Novosibirsk i Omsk. Konferencija je posvećena trendovima i aktualnostima u području programskog inženjeringa, posebice razvoja i sigurnosti Android mobilnih aplikacija te Machine Learning (ML) i Augmented Reality (AR) tehnologija.

INFIGO IS se na konferenciji predstavio predavanjem „Fingerprint authentication in mobile banking applications“ kojeg je održao naš član tima za penetracijska testiranja, Sina Yazdanmehr.

Kroz navedeno predavanje Sina je prezentirao izazove u području sigurnosti mobilnih aplikacija za mobilna plaćanja te brojnoj publici dao korisne savjete kako ispravno implementirati ključne sigurnosne mehanizme kao što su aktivacija mobilne aplikacije, korisnička autentikacija, potpisivanje transakcija i sl.

Osim na području sigurnosti mobilnih aplikacija, INFIGO je predstavio i svoje aktivnosti i dostignuća u okviru projekta „Project Wonderland“.  Predstavljene su ključne aktivnosti na projektu, postignuti rezultati te izazovi koje je potrebno dodatno savladati kako bi se ostvarili postavljeni ciljevi. Razmijenjena su korisna iskustva s tvrtkama koje se bave sličnom problematikom te analizirane mogućnosti zajedničke suradnje.

Više informacija o samoj konferenciji dostupno je na sljedećoj URL adresi https://gdg-siberia.com/.