Choose language:
Pratite nas:
back

FRAUD PREVENTION IN FINANCIAL INSTITUTIONS

20.01.2017

S ponosom objavljujemo da je INFIGO IS postao brončani sponzor konferencije koja se bavi prevencijom prijevara u financijskim institucijama, i koja će se održati u Beču 2. i 3. veljače, 2017.

Ponosni smo što možemo objaviti da je Infigo postao brončani sponzor na konferenciji koja se bavi prevencijom prijevara u financijskim institucijama koja će se održati u Beču 2. i 3. veljače, 2017. (MSB Events).

Ovu konferenciju organizira MSB Events i u cijelosti je posvećena izazovima u području otkrivanja i upravljanja procesom prijevara i upravljanjem rizika. Konferencije poput ove okupljaju publiku i govornike iz vodećih Europskih bankarskih i financijskih institucija kao što su: UniCredit Group, RZB Group, Allianz, Erste Group itd.

Naša vodeća stručnjakinja na ovom području, gđa. Sanja Zeljković, prezentirat će INFIGO Fraud Monitoring rješenje (INFIGO FM) te naglasiti naše kompetencije i opredijeljenost svim izazovima u ovom području. INFIGO FM rješenje uspješno je implementirano u bankama koje imaju svoje operacije u cijeloj JI Europi.