Choose Language:
Pratite nas:

KARRIERA

Nëse doni një profesionale dhe doni të bëheni pjesë e ekipit profesional të INFIGO IS, specializuat në ofrimin e shërbimeve në fushën e sigurisë së informacionit, If you want a new professional challenge and want to become part of the professional INFIGO IS team specialized in providing services in the field of information security, hyni në disa nga lajmërimet e shpallura ose punës së studentit në INFIGO. Si një kompani ne ofrojmë një mjedis pozitiv pune, projekte sfiduese dhe zhvillimin e mëtejshëm në një ekip të ekspertëve për sigurinë e informacionit. Ne presim qasje të përgjegjshme ndaj biznesit, entuziazëm, dëshirë për të fituar njohuri dhe shkathtësi të reja dhe trajnim të vazhdueshëm në fushën e sigurisë së informacionit.